VÁLOGATOTT AJÁNDÉKDOBOZOK

Ajándékot keresnél, de nincs ötleted vagy időd a megfelelő termékeket összeválogatni? Vagy akarsz valamilyen tucatajándékot adni a számodra fontos személynek?  Erre nyúlt megoldást egy szépen összeválogatott ajándék box, tehát nem kell tovább keresgélned.

Tehát különböző alkalmakra válogattuk össze a legjobb termékeket. Ráadásul kizárólag hazai termelőkkel működünk együtt, így ezeket az összeállításokat nem találod meg egy bevásárló központ polcain sem.

Nézd meg ajánlatainkat és válassz! 

Nem fogsz csalódni!

JÓL AJÁNDÉKOZNI NEM KÖNNYŰ...

Vagy nincs időnk összeválogatni a megfelelő ajándékokat, vagy az ötlet hiányzik. Erre a problémára nyújt megoldást egy előre összeállított  ajándék box.

Minőség

Kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk. Amiket mi is szívesen használunk és fogyasztunk. Kizárólag hazai kistermelők és vállalkozások termékeiből választhatsz.

Egyediség

Ajándékaink egyedileg vannak összeválogatva, melyet még különlegesebbé teszünk a kézzel írt üdvözlő kártyával. Nem kell aggódnod, egész szépen írunk 😀

Megkönnyítjük

Levesszük a válladról a terhet és te is remekül fogod érezni magad, hogy örömöt okoztál az ajándékoddal. Főleg a jelenlegi Covid-dal terhelt időszakban fontos lehet, hogy otthonról intézhesd az ajándékozást és ne kelljen végig járnod a várost.

Kedvező feltételek

Többféle szállítási mód közül választhatsz, melyeknek díjai kedvezőek, így gyorsan és egyszerűen hozzá juthasz az ajándék dobozodhoz.

Ajándékdobozaink

Nem találtad meg a megfelelő összeállítást?

Semmi ok az aggodalomra, mert nálunk lehetőség van egy saját, egyedi ajándék box megalkotására is! Kattints az alábbi gombra és már kezdődhet is a “munka” kreatív része!

Értékelések

Csak ajánlani tudom, a párom nagyon örült az ajándéknak ! Az ügyfélszolgálattól mások csak tanulhatnak, Kedvesség, megértés, rugalmasság, pontosság. Másnak is ajánlani foglak titeket !
Renáta
🤩🥳Végre egy olyan bolt, ahol otthonról, kényelmesen vásárolhatok prémium ajándékokat! Az már csak hab a tortán, hogy a válogatást is megtették helyettem
Kitti